Margo Canters

Assistent Cliëntbegeleider en ZZP’er

‘Joris Zorg staat dicht bij de bewoners en hun familie’

“Het willen zorgen zat er al heel vroeg in bij mij. Op de middelbare school had ik altijd al veel contact met mijn oma. Wilde haar graag verwennen. Kiezen voor een zorgopleiding was dan ook vanzelfsprekend voor me. Zo gezegd zo gedaan. Inmiddels heb ik een berg ervaring opgebouwd bij verschillende zorgorganisaties. Eind 2020 was er een ommekeer. Mijn buren vroegen me of ik misschien een deel van de zorg voor hun moeder op me wilde nemen. Dat wilde ik wel. Ik ben toen - mede daarom - als zelfstandige aan de slag gegaan. Tegelijkertijd wees mijn andere buurman me toen op de mogelijkheden binnen Joris Zorg. Na één gesprek was ik al om en startte ik als ZZP’er bij een van de locaties van Joris Zorg (Hoogeloon). Een uitermate goede keus waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik werk nu als zelfstandige op verschillende locaties van Joris Zorg via de flexpool. Heerlijk.”

“Het is waardevol dat je binnen Joris Zorg aangespoord wordt te innoveren om de zorg nog beter te maken. ‘Kom gerust met ideeën; we kijken graag wat we ermee kunnen doen’ is een veelgehoorde uitspraak van een van de teamleiders.  En Joris Zorg brengt het daadwerkelijk in de praktijk. Daarnaast werk ik graag met dementerenden. Deze cliënten zijn zo afhankelijk. Ze zoeken veiligheid en geborgenheid en die geef ik ze graag. Ik ga mee in hun belevingswereld en krijg daar zoveel voor terug. Het voelt goed te horen dat ze zo blij zijn als ik er ben. Ze kennen mijn naam misschien niet maar wel mijn gezicht en mijn stem.”

 

Joris Zorg: dichtbij en uitermate flexibel

“Binnen Joris Zorg staan we klaar voor elkaar. Als er iemand ziek is en plotseling uitvalt wordt dat snel opgelost. Er is altijd iemand die een paar uurtjes opvangt. Het valt mij daarnaast op dat Joris Zorg echt dicht bij de bewoners maar ook bij hun verwanten staat. Lijntjes zijn kort. Zeker voor de bewoners met dementie en hun families is dat van onschatbare waarde. ”

 

Wil jij ook het verschil maken? Kijk dan snel naar de mogelijkheden binnen Joris Zorg op www.werkenbijjoriszorg.nl. We verwelkomen je graag!