Over Joris Zorg

Klopt sinds 1333

Onze medewerkers maken elke dag het verschil voor vele cliënten in de Kempen. En wij als organisatie willen het verschil voor onze medewerkers maken. Want medewerkers die zich happy, betrokken en gehoord voelen, betekenen nou eenmaal meer voor onze cliënten. Wij blijven daarom in gesprek. Met kwartaaloverleggen, denktanks, werkgroepen, themabijeenkomsten én de o zo belangrijke koffieautomaatgesprekken bijvoorbeeld.

Ruimte en deskundigheid

De begrippen ruimte en deskundigheid staan centraal. Iedereen kan ruimte nemen voor nieuwe initiatieven, ideeën en werkwijzen. Én verhogen we onze deskundigheid met klinische lessen, trainingen op maat en coaching op de werkvloer. Vanuit een samenwerking met drie andere zorginstellingen nemen we ook regelmatig een kijkje in een andere keuken.

Wat vind je bij Joris Zorg?

  • Fijne collega’s, betrokken teams en een warme organisatie
  • Ruimte om initiatief te nemen, je mening te delen en ideeën te realiseren
  • Voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • De leukste cliënten van de Kempen!

Wat zoeken we in jou?

  • Wij zoeken jouw hart
  • Wij zoeken jouw warmte
  • Wij zoeken jouw energie
  • Wij zoeken jouw moed

Eigenlijk zoeken we mensen die zich net zo thuis voelen bij Joris Zorg als onze eigen bewoners en cliënten. Herken jij jezelf in onze kernwaarden: dapper, thuis voelen, energiek en openhartig? Dan hoor jij daar ook bij. Ga dus snel op zoek naar de vacature die bij jou past en wij nodigen je van harte uit om op gesprek te komen.

Onze kernwaarden

Energiek
We snappen hoe het werkt. Wat er moet gebeuren om onze cliënten persoonlijke zorg te bieden. We observeren en handelen. Stimuleren alles dat met preventie te maken heeft. Helpen medewerkers zich te ontwikkelen. Tonen initiatief. We zijn gek op mensen die net als Joris Zorg kansen zien en de eerste stap durven zetten om samen iedere dag waardevol te maken.

Thuis voelen
Bij Joris Zorg kunnen we allemaal hetzelfde zeggen: wij leven voor de zorg. Ons vak is een mooi vak. Wie bij Joris Zorg werkt, wordt er gelukkig van anderen gelukkig te zien. Met die gedachte zorgen wij ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt: cliënten, verwanten, mantelzorgers, vrijwilligers en de zorgprofessionals die Joris Zorg een warm hart toedragen.

Openhartig
Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Onderweg haken wij iedereen aan die iets kan bijdragen. Aan de kwaliteit van leven van onze cliënt of het carrièrepad van onze medewerkers bijvoorbeeld. Daar is niet alleen een open vizier, maar ook ruimte voor nodig. Ruimte voor een goed gesprek, voor een opbouwend overleg én voor een open dialoog.

Dapper
Veranderende regelgeving. Toenemende druk. Wij weten maar al te goed welke uitdagingen de zorg krijgt te verduren. En weet je wat wij dan denken? Kom maar op. Vol goede moed nemen wij elke hobbel, overwinnen we de grootste obstakels en jagen we alle beren van de weg. Een echte Joris krijg je niet klein.

Cookies video thumbnail

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

 

Er was eens...

Het verhaal van Joris Zorg zou eigenlijk ook moeten beginnen als een sprookje.

We hebben allemaal wel van Joris en de draak gehoord. De draak gijzelt de prinses, schildknaap Joris doodt de draak en iedereen is weer veilig.

Het is dan ook geen toeval dat wij Joris - met trots - in onze naam dragen.

En dat is niet omdat wij in sprookjes geloven. Maar wel in de moraal dat erachter schuilt. Het verhaal van Joris leert ons namelijk dat je met moed, wilskracht en doorzettingsvermogen tot grootse dingen in staat bent. Mooie dingen. Net als wij.

Waar Joris er alleen voor stond, doet Joris Zorg alles samen.

Met kleinschalige, persoonlijke en preventieve zorg en activiteiten voor een zinvolle dag, komen wij al sinds 1333 op voor ouderen, kwetsbaren en hun omgeving.

Ons hart klopt voor iedereen uit De Kempen om hen te helpen zo lang mogelijk thuis te wonen.

Ons hart klopt voor intensievere verzorging in onze kleinschalige zorgwoningen.

Ons hart klopt voor de gezondheid en het geluk van onze cliënten.

Ons hart klopt om geen kans onbenut laten om ook vanuit preventie mooi werk te leveren.

De cliënt staat hierbij altijd centraal. We stemmen af met cliënt, verwanten, mantelzorgers en andere zorgprofessionals. Zorgen samen voor een veilige, beschutte en vertrouwde plek. In eigen huis of in onze huizen.

Wat we ook doen, we zorgen dat het klopt. Dat doen we samen. Vanuit eigen initiatief. Vol overgave. Met een geruststellende betrouwbaarheid.

Onze medewerkers zijn trots op hun vak. Joris Zorg is trots op hoe zij er invulling aangeven.

We gebruiken de kennis en ervaringen uit onze rijke historie, maar zijn ook flexibel genoeg om vernieuwend te blijven.

En zo klopt het hart van Joris.

Joris Zorg. Klopt sinds 1333.

Joris beter leren kennen?

Laat je terugbellen, stuur een berichtje of bel ons op 0499 - 572124