Opleidingen

Opleidingen

Herintreden, overstappen of werken-leren?

Dat de zorg extra handjes kan gebruiken, hoor je bijna dagelijks. Niet alleen Joris Zorg, maar ook collega-organisaties en de overheid maken zich er gezamenlijk hard voor om een baan in de zorg zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden voor mensen die graag in de zorg willen werken. Zit er iets voor jou tussen?

Toe aan iets nieuws?

Je werkt nu in een heel ander werkveld dan de zorg, maar bent toe aan een nieuwe uitdaging! Een overstap naar de zorg is dichterbij dan je denkt. Lees hier de ervaring van een medewerker die de overstap heeft gemaakt. Afhankelijk van je vooropleiding zou je een verkorte opleiding kunnen volgen van maximaal 2 jaar.

LEFGOZER (m/v)

Overstappen naar de zorg wordt nog aantrekkelijker met het verkorte opleidingstraject van Lefgozer (m/v). Hierin word je in anderhalf jaar omgeschoold tot Verzorgende-IG (niveau 3).

Een zorgdiploma of werkervaring in de zorg zijn niet vereist. Wél vragen we in totaal minimaal 3 jaar werkervaring en een diploma op mbo-3 niveau. Daarnaast zoeken we mensen die zeer gemotiveerd zijn, beschikken over doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef hebben. 

Je ontvangt vanaf de start een marktconform salaris en bent na diplomering verzekerd van een baan. Ben jij die kanjer die het lef heeft om de overstap naar de zorg te maken? Wacht dan niet langer, lees verder op www.lefgozer.nu en meld je daar aan. 

Wil je kennismaken met de zorg?

Je hebt momenteel geen baan én geen ervaring in de zorg. Maar toch lijkt de zorg jou wel wat. Via een oriëntatiebaan van drie maanden kun je kennismaken met ons mooie vak.

Wil je terug in de zorg?

Het kan al even geleden zijn, maar toch heb je een mooi diploma op zak. Misschien zijn de kinderen ondertussen uit huis of kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Samen kijken we wat nodig is om weer aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan interne trainingen, e-learning en begeleiding door een collega op de werkplek. Binnen enkele maanden ben je weer bekwaam, bevoegd en kun je de draad weer oppakken!

Zoek je een leer/werkplek?

Je hebt je keuze gemaakt: je wil de zorg in en je zoekt een werkgever voor een leer/werkplek. Bij Joris Zorg kun je werken en leren tegelijk. We bieden een fijne leeromgeving met ondersteuning en coaching door een vaste werkbegeleider. Tijdens je opleiding maak je kennis met verschillende teams en doelgroepen binnen Joris Zorg. Geslaagd en voel je je thuis bij Joris Zorg? We bieden je na je opleiding meteen een baan aan.

Zoek je een stageplek?

Je volgt een opleiding in de zorg en bent op zoek naar een stageplek. Joris Zorg biedt stages voor vmbo- en mbo-studenten en afstudeerstages voor hbo’ers.

Zoek je een maatschappelijke stage?

Zit je op de middelbare school in Eersel, Oirschot of bijvoorbeeld Bladel en zoek je een maatschappelijke stage? Dan ben je bij Joris Zorg van harte welkom! Bij ons ervaar je hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en help je oudere mensen een zinvolle dag te beleven.

Benieuwd en wil je graag meer weten?

Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom gerust met Edith, Lidy of Hermine van onze afdeling Opleidingen voor meer informatie. Dit kan via 0499-572124 of via hun mailadressen:
hermine.van.den.dool@joriszorg.nl
edith.steenbakkers@joriszorg.nl
lidy.van.der.velden@joriszorg.nl

Vacatures bekijken?