Verhalen

Verhalen

Echte verhalen van echte Jorissen


Carlotta en Natalie

Ze hebben allebei in Italië hun verpleegkundige opleiding gevolgd maar het vinden van een goede baan dat blijkt lastig in Italië…

Carlotta (24 jaar, op foto) uit Milaan werkte als kinderverpleegkundige veel uren, tegen een slecht salaris en geen enkel vooruitzicht op een vaste baan of groei. Daarnaast wilde ze ook graag reizen, dus toen ze de advertentie zag om als verpleegkundige in Nederland te kunnen werken, was ze meteen enthousiast. Ook Natalie (26 jaar, niet op foto) uit Rome twijfelde geen seconde toen ze de advertentie zag en solliciteerde direct.

Lees meer

Jelle

Jelle Dijkstra (19) werkt sinds zijn 16e bij Joris Zorg. Eerst als zorghulp nu als Helpende in de weekenden naast zijn BOL opleiding tot Verzorgende IG.

Lees meer

Jonneke

“Drie jaar geleden, na mijn afstudeerstage op De Nachtegalen, kreeg ik een baan als Cliëntbegeleider IG aangeboden op woonzorgcentrum Groenendaal in Vessem. Ik heb meteen ja gezegd! Groenendaal is een kleine, gezellige locatie en er wonen zowel mensen met somatische als PG problematiek en ik vind het leuk om met beide doelgroepen te werken.

Lees meer

Sandy

Ongeveer 7 jaar geleden maakte Sandy (47 jaar) de overstap van de acute zorg op de EHBO van het Jeroen Bosch Ziekenhuis naar Joris Flex. Sandy is verpleegkundige in de wijk en werkt via Joris Flex 20 uur in de week in de thuiszorg en daarnaast is Sandy lid van de Verzorgende en verpleegkundige Advies Raad (VAR) van Joris Zorg.

Lees meer

Marjolein

Ze volgde ooit een opleiding tot secretaresse en is later zelfs afgestudeerd als dierenverzorgster. Toch volgde Marjolein (31 jaar) haar hart en koos ze vorig jaar voor Joris Zorg. Dit is haar verhaal.

Lees meer

Dianne

Linda, Kim, Jelmer, Hans, Karin, Rian, Lotte, Daan, Jolanda, Yvonne, Iris, Sandy, Bas, Maarten, Corine, Wendy, Jan, Chantal, Kelly, Jelle, Ans, Jonneke, Helma, Ineke, Koen, Jeanne, Bianca, Carla, Mieke, Monique, Lia, Lieke....

Lees meer

Bas en Joke

Bewoners met dementie is een van de uitdagingen waar Joris Zorg dagelijks mee te maken heeft. Om het gedrag dat daar vaak bij hoort het hoofd te bieden, is vorig jaar een speciale werkgroep opgericht. Coördinerend verpleegkundige Bas Lemmens en verpleegkundige Joke Smetsers delen hun ervaringen.

Lees meer

Hanne

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Hanne zich na een lange carrière bij de bank afvroeg of dit nu wel echt was wat ze wilde. "Het werk bij de bank was superleuk, maar ik miste vooral het echte contact met mensen. Het gevoel dat je iemands dag net een beetje fijner, leuker of mooier hebt gemaakt."

Lees meer

Teaser

Teaser

Joris Zorg beter leren kennen?

Laat je terugbellen, stuur een berichtje of bel ons op 0499 - 572 124