Verhalen

Verhalen

Echte verhalen van echte Jorissen


Bregje Roefs

Dankzij mijn weekend- en vakantiewerk bij Joris Zorg doe ik veel ervaring op en weet ik nu al dat mijn opleiding Verpleegkunde echt bij me past. 

Lees meer

Maike - flex

Ik had nooit verwacht dat ik met ouderen zou gaan werken. Dat leek me niet interessant: ik wilde kraamverzorgster worden, net zoals mijn moeder. Maar mijn hart bleek ergens anders te liggen.

Lees meer

Verhaal José Vriens - Verzorgende IG/MZ

Voordat ik bij Joris Zorg ging werken, heb ik achttien jaar boeken geschreven en uitgegeven. Na een verkorte opleiding tot verzorgende werk ik nu als Verzorgende IG/MZ met ouderen met dementie.

Lees meer

Marieke (WMO)

Als huishoudelijk medewerker bij Joris Thuis WMO zorg ik ervoor dat mensen zich lekker thuis voelen in hun eigen omgeving. Het is dankbaar werk waar ik veel voor terug krijg.

Lees meer

Jelle

Jelle Dijkstra (19) werkt sinds zijn 16e bij Joris Zorg. Eerst als zorghulp nu als Helpende in de weekenden naast zijn BOL opleiding tot Verzorgende IG.

Lees meer

Jonneke

“Drie jaar geleden, na mijn afstudeerstage op De Nachtegalen, kreeg ik een baan als Cliëntbegeleider IG aangeboden op woonzorgcentrum Groenendaal in Vessem. Ik heb meteen ja gezegd! Groenendaal is een kleine, gezellige locatie en er wonen zowel mensen met somatische als PG problematiek en ik vind het leuk om met beide doelgroepen te werken.

Lees meer

Sandy

Ongeveer 7 jaar geleden maakte Sandy (47 jaar) de overstap van de acute zorg op de EHBO van het Jeroen Bosch Ziekenhuis naar Joris Flex. Sandy is verpleegkundige in de wijk en werkt via Joris Flex 20 uur in de week in de thuiszorg en daarnaast is Sandy lid van de Verzorgende en verpleegkundige Advies Raad (VAR) van Joris Zorg.

Lees meer

Marjolein

Ze volgde ooit een opleiding tot secretaresse en is later zelfs afgestudeerd als dierenverzorgster. Toch volgde Marjolein (31 jaar) haar hart en koos ze vorig jaar voor Joris Zorg. Dit is haar verhaal.

Lees meer

Dianne

Linda, Kim, Jelmer, Hans, Karin, Rian, Lotte, Daan, Jolanda, Yvonne, Iris, Sandy, Bas, Maarten, Corine, Wendy, Jan, Chantal, Kelly, Jelle, Ans, Jonneke, Helma, Ineke, Koen, Jeanne, Bianca, Carla, Milou, Monique, Lia, Lieke....

Lees meer

Bas en Joke

Bewoners met dementie is een van de uitdagingen waar Joris Zorg dagelijks mee te maken heeft. Om het gedrag dat daar vaak bij hoort het hoofd te bieden, is vorig jaar een speciale werkgroep opgericht. Coördinerend verpleegkundige Bas Lemmens en verpleegkundige Joke Smetsers delen hun ervaringen.

Lees meer

Hanne

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Hanne zich na een lange carrière bij de bank afvroeg of dit nu wel echt was wat ze wilde. "Het werk bij de bank was superleuk, maar ik miste vooral het echte contact met mensen. Het gevoel dat je iemands dag net een beetje fijner, leuker of mooier hebt gemaakt."

Lees meer

Teaser

Teaser

Joris Zorg beter leren kennen?

Laat je terugbellen, stuur een berichtje of bel ons op 0499 - 572 124