Hanne: Geen diploma, wel passie

Hanne: Geen diploma, wel passie

Alle ruimte voor ontwikkeling

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Hanne zich na een lange carrière bij de bank afvroeg of dit nu wel echt was wat ze wilde. "Het werk bij de bank was superleuk, maar ik miste vooral het echte contact met mensen. Het gevoel dat je iemands dag net een beetje fijner, leuker of mooier hebt gemaakt."

"Dus toen ik in de WW kwam, zag ik dit als een kans om een andere keuze te maken. Misschien wel een bewustere keuze dan toen ik na mijn opleiding bij de bank ging werken. Inmiddels wat jaren werk- en levenservaring en 3 kinderen verder, weet ik zeker dat ik liever in de zorg wil werken.


"Ik weet zeker dat ik liever in de zorg wil werken."

Via het UWV kwam ik in contact met Joris Zorg. Na een uitgebreide kennismaking kreeg ik de kans om 3 maanden mee te lopen. Na 3 maanden wist ik het zekerder dan ooit: Ik wil in de zorg werken!

"Gelukkig is er binnen Joris Zorg alle ruimte voor ontwikkeling."

Joris gaf mij de kans om een verkorte opleiding tot verzorgende IG te volgen. Vorig jaar ben ik geslaagd, ik was zo trots! Maar als het aan mij ligt dan blijft het hier niet bij…  ik wil doorleren voor verpleegkundige niveau 4. Gelukkig is er binnen Joris Zorg alle ruimte voor ontwikkeling."

Wil jij meer weten over de kansen die Joris Zorg biedt? Stuur dan een e-mail naar p&o@joriszorg.nl of bel met team P&O via 0499-572124.