Bij Joris Flex heb ik alle vrijheid

Bij Joris Flex heb ik alle vrijheid

Ongeveer 7 jaar geleden maakte Sandy (47 jaar) de overstap van de acute zorg op de EHBO van het Jeroen Bosch Ziekenhuis naar Joris Flex. Sandy is verpleegkundige in de wijk en werkt via Joris Flex 20 uur in de week in de thuiszorg en daarnaast is Sandy lid van de Verzorgende en verpleegkundige Advies Raad (VAR) van Joris Zorg.

Van de EHBO naar thuiszorg, dat is een hele overgang
“De acute zorg vond ik geweldig. Maar nadat ik mijn vader verloor werd het werk, de werkplek, te confronterend. Ik moest een andere keuze maken. Het werken in de thuiszorg is minder spannend en dynamisch maar het biedt wel volop uitdaging.”

Waarom ben je gaan flexen?
“Joris Flex is voor mij de ideale werkgever. Ze laten mij volledig vrij, ik deel mijn eigen uren in, bepaal mijn eigen tijden. Daarnaast heb je minder verplichtingen: geen
bereikbare dienst, geen feestdagen, geen vergaderingen etc. Kortom: ik voel me vrij.”

Flex je alleen voor Joris Thuis?
"In principe wel ja. Het werken in de thuiszorg geeft mij de uitdaging die ik zoek als verpleegkundige. Dus naast verzorging ook verpleegkundige handelingen zoals de zorg rondom een galdrain of het aansluiten van morfinepomp. In onze woonzorgcentra is er gewoon veel minder vaak sprake van verpleegkundige handelingen.”

Je bent lid van de VAR?
“Ja klopt, ik zoek naast mijn reguliere werk een extra uitdaging. Ik heb veel geleerd in mijn jaren op de EHBO en via de VAR wil ik mijn kennis en expertise graag delen om zo gezamenlijk te komen tot kwalitatief betere zorg.”

Heb je overwogen om ZZP-er te worden?
“Nee zeker niet. Als ZZP-er moet je veel meer regelen en bijhouden. Ik wil geen administratie bijhouden en klanten werven. Ik heb als flexer zekerheid en vrijheid. De perfecte combinatie als je het mij vraagt!”

Klik hier voor de vacatures van Joris Flex

wij zoeken jouw energie

wij zoeken jouw energie