Onze locaties

Onze locaties

Waar kom jij te werken?

 

Zorgcentrum Sint Joris in Oirschot

In het hart van Oirschot bevindt zich de hoofdlocatie van Joris Zorg, Sint Joris. Verdeeld over twee zorgafdeling, de Stroom en de Nachtegaal, bieden we hier zorg aan zo’n 130 cliënten. Naast de zorgafdelingen vind je hier ook het leefplein en diverse ondersteunende diensten zoals Joris Advies, de technische dienst, de financiële administratie, afdeling P&O, beleidsadviseurs en de bestuurder.

 

 

Afdeling de Stroom in Oirschot

Afdeling de Stroom heeft drie afdelingen met een dorps karakter. Per afdeling wonen ongeveer 35 cliënten met psychogeriatrische en/of somatische ondersteuning. De cliënten wonen in een huiselijke setting die we ‘kleinschalig leven’ noemen. De zorgafdelingen zijn verdeeld in kleine teams zodat we de kwaliteit van zorg en welzijn goed kunnen afstemmen op de wens van onze cliënten.

 

 

Afdeling de Nachtegaal in Oirschot

Afdeling de Nachtegaal is een gesloten afdeling voor cliënten die psychogeriatrische ondersteuning nodig hebben. De afdeling bestaat uit vier huisjes met elk acht cliënten. Hier wonen de cliënten in een kleinschalige woonvorm samen ‘zo gewoon als kan’.

  

Zorgcentrum Vestakker in Middelbeers

Zorgcentrum Vestakker is een knus verzorgingshuis in Middelbeers. Hier wonen 26 cliënten met psychogeriatrische en somatische problemen. In de Vestakker werken we vanuit de wensen en behoeften van de individuele cliënt en geven dit zo gewoon als kan én op een kleinschalige wijze vorm.

 

 

 

Zorgcentrum Groenendaal in Vessem

Zorgcentrum Groenendaal is een klein verzorgings- en verpleeghuis gelegen in de kern van het dorp Vessem. Hier wonen 26 cliënten die psychogeriatrische en somatische ondersteuning krijgen. We werken vanuit de wensen en behoeften van de individuele cliënt en geven dit zo gewoon als kan én op kleinschalige wijze vorm.

 

 

 


Locatie D'n Bolle Akker in Vessem

Gelegen achter de grote eiken in Vessem staan vijf woonboerderijen. In drie van deze boerderijen biedt Joris Zorg psychogeriatrische zorg. In de andere twee boerderijen wonen mensen met een verstandelijke beperking via Lunet zorg: een unieke samenwerking in een unieke omgeving.

 

 

Zorgvilla's in Hoogeloon

In samenwerking met Joris Zorg biedt Zorgcoöperatie Hoogeloon een thuis aan veertien ouderen met dementie. In de zorgvilla’s, gelegen in de kern van Hoogeloon, staat het gewone, alledaagse leven centraal. We werken hier niet voor niets onder het motto: “Zo thuis als mogelijk.”

Joris Thuis Oirschot

In Oirschot zijn twee thuiszorgteams van Joris Thuis actief. Elk team bestaat uit ongeveer tien collega’s die klaarstaan voor de extramurale cliënten in de regio Oirschot & Spoordonk. Als onderdeel van het thuiszorgteam help je de cliënt zelfredzaam te zijn, door samen met familieleden en mantelzorgers het leven thuis zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

Joris Thuis de Beerzen

Joris Thuis de Beerzen bestaat uit een team van ongeveer tien collega’s. Samen zorgen zij voor de extramurale cliënten in de regio Oost-, West- en Middelbeers. Als lid van het thuiszorgteam help je de cliënt zelfredzaam te zijn, door samen met familieleden en mantelzorgers het leven thuis zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

 

Joris Thuis Vessem de Kempen

Team Joris Thuis Vessem de Kempen is een klein team en bestaat uit vijftien collega’s. Samen zorgen zij voor de extramurale cliënten in de dorpen Vessem, Knegsel, Wintelre en Hoogeloon. Als onderdeel van thuiszorgteam help je de cliënt zelfredzaam te zijn, door samen met familieleden en mantelzorgers het leven thuis zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

Joris Thuis WMO

Joris Thuis WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bestaat uit vijf thuiszorgteams in de gemeente Oirschot en Eersel. Ieder thuiszorgteam bestaat uit ongeveer vijftien collega’s. Als huishoudelijk medewerker bij Joris Thuis WMO verricht je zelfstandig (of samen met de cliënt) huishoudelijke taken bij de cliënten thuis. Daarnaast heb je als huishoudelijk medewerker een signalerende en registrerende rol met betrekking tot het zorgdossier van de cliënt.

 

 

Joris Flex

Joris Flex - ook wel de flexpool genoemd - is het interne bemiddelingsbureau van Joris Zorg.  Bij deze onmisbare afdeling zijn medewerkers werkzaam die flexibel ingezet worden in de gehele organisatie. Als medewerker van Joris Flex geef je zelf aan voor welke diensten en afdelingen je beschikbaar bent. Zo hou jij je werk afwisselend, uitdagend en kun je een goede werk-privé balans realiseren.

Joris Zorg beter leren kennen?

Laat je terugbellen, stuur een berichtje of bel ons op 0499 - 572 124